Kassaskåpsflytt

Ett kassaskåp är både otympligt och tungt vilket kräver specialutrustning och kompetens att hantera den här typen av tunga föremål. Rätt utrustning och teknik är nödvändigt för en lyckad transport av kassaskåp. Ett kassaskåp förekommer i olika modeller och vi på kassaskåpsflyttarna tar oss an samtliga utformningar oavsett storlek och modell.

Vi är självklart fullt försäkrade vilket utöver vår erfarenhet ger dig en garanti för en säker transport. Vi anpassar varje transport och planerar in i minsta detalj för flytten av ditt kassaskåp ska ske bekymmersfritt. Vi behandlar varje skåp varsamt och undviker i största möjliga mån att tippa skåpet mer än nödvändigt oavsett om det är tomt eller ej.

Dokumentskåpflytt

Ett dokumentskåp används till stor del för att förvara, stöld och brandsäkra viktiga dokument. Det finns ett stort antal olika utformningar av dokumentskåp i olika storlekar och vi har rätt utrustning för att ta hand om samtliga oavsett storlek. Vi hanterar ditt dokumentskåp med samma precision och varsamhet som vid en kassaskåpsflytt oavsett om du har tömt innehållet eller ej.

Säkerhetsskåpflytt

Ett säkerhetsskåp väger flera hundra kilo och är därmed svårt att flytta på egen hand om man skulle vilja. Det krävs enorm arbetskraft för att klara en sådan flytt utan utrustning och rätt transportmedel, dessutom ska man undvika att göra det på egen hand i risk för olyckor. En flyttfirma specialiserad på tunga lyft kan flytta säkerhetsskåpet med utrustning som är anpassad efter tunga lyft och där flytten sker med största varsamhet. 

Depositionsskåpsflytt

Ett depositionsskåp kommer i olika utformningar och storlekar men har en sak gemensamt – dom är tunga att förflytta. Vid en transport bör man anlita en seriös flyttfirma som har erfarenheten samt rätt utrustning för flytt av tunga föremål. Det är här vi kommer in i bilden och hjälper dig att transportera ditt depositionsskåp med största försiktighet.

Vapenskåpsflytt

Vi har en lång erfarenhet av flytt och transport av vapenskåp. Det är viktigt att vara insatt och uppdaterad gällande vilka regler som gäller vid en vapenskåpsflytt samt att man anlitar en flyttfirma som är van vid tunga transporter och innehar rätt försäkringar. Vid en flytt av vapenskåp ska det vara tömt på vapen innan en transport kan utföras.

Serverskåpsflytt

När vi utför en serverskåpsflytt har vi högsta fokus på att flytta serverskåpet så smidigt som möjligt för att undvika stötar och onödigt tippande. Rätt förpackning, transport och utrustning är a och o för en lyckad transport av ditt serverskåp. Vi på kassaskåpsflyttarna har lång erfarenhet och kompetent personal för att med fullgott resultat transportera ditt skåp.

UPS-flytt

Vi hjälper dig med flytt av UPS, Uninterruptible Power Supply, som kräver stor precision och säkerhet. Eftersom UPS är omfattat med livsfarlig högspänning och höga volt är det inte rekommenderat att flytta UPS utan professionell kunskap. Vid stora anläggningar kan vikten dessutom vägas upp till flera ton vilket gör det omöjligt att flytta utan tillgång till rätt utrustning.

Lättare Maskinflyttar

Olika typer av maskiner väger olika mycket beroende på dess funktion, men gemensamt är att de är svåra att flytta utan rätt utrustning och kunskap. Vi på kassaskåpsflyttarna besitter lång erfarenhet och kunskap som krävs för flytt av lättare maskiner. Kontakta oss direkt på hemsidan för mer information om hur vi kan hjälpa dig med maskinflytt.

KONTAKTA OSS

Tel: 0739-10 85 22

Mail: glcflytt@glc.se

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss

11 + 2 =

    Offertförfrågan

    Vad är du intresserad av?